αντί μπισκότα λουλούδια διότι το διαδύκτιο έφαγε τα μπισκότα(φ.Μ.Κυμάκη) |
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ
Girella (τζιρελα)
ΥΛΙΚΑ
450γρ αλεύρι
2 αυγά
200γρ μαργαρίνη
200γρ ζάχαρη
1 βανιλια
για το μισο της ζυμης 50γρ κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπαμαι την ζαχαρη με την μαργαρινη να αφρατεψει, προσθετουμετα αυγα
ενα ενα, την βανιλια και το αλευρι λιγο λιγο. Ζυμωνουμε μεχρι να γινει
μια ζυμη μαλακη και ευπλαστη.
2.Την χωριζουμε στα δυο,
προσθετουμε στο ενα κομματι το κακαο και το ζυμωνουμε ξανα για λιγο,
μεχρι να ενσωματωθεικαι να γινει μια ζυμη σοκολατας.
3.Ανοιγουμε με τον πλαστη τα δυο κομματια με την βοηθεια ενος σελοφαν
και τοποθετουμε την ζυμη με το κακαο πανω στην ζυμηβουτυρου. Τυλιγουμε
την ζυμη χωρις να αφηνουμε κενα εσωτερικα
και την βαζουμε στην καταψυξη για μια ωρα.
4.Βγαζουμε την ζυμη απο την καταψυξη και με ενα κοφτερο μαχαιρικοβουμε
φετες ολο το μπαστουνι. Τοποθετουμε σε λαμαρινα με αντικολητικο χαρτι
και ψηνουμε στους 180β για 15λ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
BISCOTTI ITALIANI
Girella
MATERIALI
450 g di farina
2 uova
200 g di margarina
200 g di zucchero
1 vaniglia
per metà impasto 50 g di cacao
IMPLEMENTAZIONE
1. Sbattere lo zucchero con la margarina fino a ottenere una crema spumosa, aggiungere le uova una alla volta, la vaniglia e la farina poco alla volta. Impastare fino a ottenere un impasto morbido e malleabile.
2. Dividetelo in due, aggiungete il cacao in un pezzo e impastate ancora per un po', finché non si sarà incorporato e diventa un impasto di cioccolato.
3. Aprire i due pezzi con la plastilina aiutandosi con un cellophan e adagiare l'impasto con il cacao sopra l'impasto al burro. Avvolgere l'impasto senza lasciare spazi all'interno
e mettetela in freezer per un'ora.
4. Togliere l'impasto dal congelatore e affettare l'intero bastoncino con un coltello affilato. Adagiate su una teglia con carta antiaderente e infornate a 180°C per 15 minuti.
BUONA FORTUNA!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου