Κουρκούτι
(Για μπακαλιάρο, κολοκυθάκια, μελιτζάνες πιπεριές, κομματάκια τυρί)ΥΛΙΚΑ
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες πς χρήσεις "ΑΡΙΣΤΟΝ"
3 κουταλάκια λάδι
1 1/2 φλιτζάνι μπύρα
1 αυγό
1 κουταλάκι κάρυ ή πάπρικα λίγο αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε σε μπολ όλα τα υλικά ώσπου να αναμειχθούν καλά. Βουτάτε τα ψαρικά, λαχανικά ή το τυρί στο κουρκούτι και τα τηγανίζετε στο καυτό λαδι.
Για να γίνουν τραγανιστά, μην ξεχνάτε τηγανίζετε λίγα κομματάκια κάθε φορά.