Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΤΑ

 

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Αυγά: 6 μεγάλα, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
Βούτυρο: 230 γρ.
Σπασμένη ημίγλυκη σοκολάτα: 250 γρ.
Ζάχαρη: 200 γρ.
1 βανιλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Τα αφήνετε να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους.
2. Χτυπάτε τα ασπράδια, προσθέτοντας τη μισή ζάχαρη, σε σφιχτή μαρέγκα.
Τα κρατάτε κατά μέρος.
3. Χτυπάτε τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη, να αφρατέψουν καλά και
προσθέτετε τη βανίλια και το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Προσθέτετε τη
μαρέγκα, ενώ ανακατεύετε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
4. Αδειάζετε σε βουτυρωμένο ταψάκι με σούστα και ψήνετε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 180 βαθμούς για 55 - 60 λεπτά. Την βγάζετε και την ξεφορμάρετε.
Την αφήνετε να κρυώσει.
5. Η πίτα όσο ψήνεται θα φουσκώσει και θα σκληρύνει η επιφάνειά της. Όταν
βγει θα βουλιάξει και η επιφάνεια της θα σπάσει.
6. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε με μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

CHOCOLATE PIE MATERIALS Eggs: 6 large, separate the yolks from the whites Butter: 230 g. Broken semi-sweet chocolate: 250 g. Sugar: 200 g. 1 vanilla IMPLEMENTATION 1. Melt the chocolate with the butter in a bain-marie. Let them cool down a bit. 2. Beat the egg whites, adding half the sugar, to a stiff meringue. You keep them aside. 3. Beat the egg yolks with the rest of the sugar until they are well foamed add the vanilla and the melted chocolate mixture. Add the meringue, while mixing gently, until smooth. 4. Pour into a buttered pan with sousta and bake in a preheated oven oven at 180 degrees for 55 - 60 minutes. Take it out and unmold it. You let it cool. 5. As the pie bakes, its surface will swell and harden. When it will sink and its surface will break. 6. Cut into pieces and serve with half-whipped cream. GOOD LUCK!!!

SCHOKOLADENKUCHEN MATERIALIEN Eier: 6 große, das Eigelb vom Eiweiß trennen Butter: 230 g. Gebrochene halbsüße Schokolade: 250 g. Zucker: 200 g. 1 Vanille IMPLEMENTIERUNG 1. Die Schokolade mit der Butter im Wasserbad schmelzen. Lassen Sie sie etwas abkühlen. 2. Das Eiweiß mit der Hälfte des Zuckers zu einem steifen Baiser schlagen. Du hältst sie beiseite. 3. Die Eigelbe mit dem restlichen Zucker schaumig schlagen fügen Sie die Vanille und die geschmolzene Schokoladenmischung hinzu. Ergänzen Sie die Baiser unter vorsichtigem Mischen glatt rühren. 4. In eine gebutterte Pfanne mit Sousta gießen und im vorgeheizten Ofen backen 55 - 60 Minuten bei 180 Grad backen. Nehmen Sie es heraus und entformen Sie es. Du lässt es abkühlen. 5. Während der Kuchen backt, wird seine Oberfläche anschwellen und hart werden. Wann es wird sinken und seine Oberfläche wird brechen. 6. In Stücke schneiden und mit halb geschlagener Sahne servieren. VIEL GLÜCK!!! 

TARTE AU CHOCOLAT MATÉRIAUX Oeufs : 6 gros, séparer les jaunes des blancs Beurre : 230 g. Chocolat mi-sucré cassé : 250 g. Sucre : 200 g. 1 vanille LA MISE EN OEUVRE 1. Faire fondre le chocolat avec le beurre au bain-marie. Laissez-les refroidir un peu. 2. Montez les blancs d'œufs en ajoutant la moitié du sucre jusqu'à l'obtention d'une meringue ferme. Vous les gardez de côté. 3. Battre les jaunes d'œufs avec le reste du sucre jusqu'à ce qu'ils soient bien mousseux ajouter la vanille et le mélange de chocolat fondu. Ajouter le meringue, tout en mélangeant délicatement, jusqu'à consistance lisse. 4. Verser dans un moule beurré avec sousta et cuire dans un four préchauffé four à 180 degrés pendant 55 à 60 minutes. Sortez-le et démoulez-le. Vous laissez refroidir. 5. Au fur et à mesure que la tarte cuit, sa surface gonfle et durcit. Lorsque il coulera et sa surface se brisera. 6. Coupez en morceaux et servez avec de la crème semi-fouettée. BONNE CHANCE!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου