Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Αποβάλετε τη νικοτίνη και κόψτε το κάπνισμα με Κρεμόριο – Ταρτάρ


Αποβάλετε τη νικοτίνη και κόψτε το κάπνισμα με Κρεμόριο – Ταρτάρ

Το κρεμόριο είναι όξινο άλας και έχει αρκετές χρήσεις. Προέρχεται από τα σταφύλια και θεωρείται υποπροϊόν του κρασιού.

1. Κόψτε το κάπνισμα και αποβάλετε τη νικοτίνη: Εκτός από την αποβολή της νικοτίνης από τον οργανισμό το κρεμόριο βοηθάει στο να σας κάνει να μην σας αρέσει η γεύση του τσιγάρου. Αναμίξτε το με χυμό πορτοκάλι και πιείτε καθημερινά. Ο χυμός έχει βιταμίνη C που ξεπλένει την νικοτίνη. Ανακατέψτε σε ½ ποτήρι χυμό, ½ κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο και πίνετε το καθημερινά για ένα μήνα πριν κοιμηθείτε.

2. Υπέρταση: Το χαμηλό κάλιο κάνει υπέρταση. Το κρεμόριο το λύνει σε μόλις 100 γρ., Παίρνετε 16.500 mg κάλιο. Απλά προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα κρεμόριο σε ένα ποτήρι νερό, και πίνετε το καθημερινά πριν από τον ύπνο. (Εάν έχετε ψηλή αρτηριακή πίεση και έλλειψη καλίου συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας και δοκιμάστε αυτό το σπιτικό Γιατρικό)

3. Λοιμώξεις του ουροποιητικού: Αλλάζοντας το PH των ούρων ανακουφίζει από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Απομακρύνει τα κακά βακτηρίδια και τις μολύνσεις. Σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, βάλτε 1/½ κουταλάκι κρεμόριο και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, πιείτε το 1-2 φορές την ημέρα. ...

συνέχεια του άρθρου στην πηγή https://blog.bachari.gr/2018/07/11/5-%ce%bf%cf%86%ce%ad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου