Κυδώνια ποσέ |
Ένα ελληνικό δροσερό επιδόρπιο...
Υλικά
• 4 κυδώνια καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
• 1/2 μπουκάλι άσπρο γλυκό κρασί
• 4 αστεροειδείς γλυκάνισοι
• 2 ξυλαράκια κανέλας
• 50 ml μέλι
• 100 γρ. Ζάχαρη
• 100 γρ σταφίδες
• 350 ml νερό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα, τη σκεπάζουμε με λαδόκολλα και σιγοβράζουμε για μιάμιση περίπου ώρα.
Τα σερβίρουμε είτε ζεστά με παγωτό είτε κρύα με στραγγιστό γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου