για μεγέθυνση ροδάκι να ανοίξει με φακό |
MATERIALS
Fine semolina MYLOI CRETE: 130 g. (1 cup}
VERO CRETE whole goat's milk: 1,750 g. (7 cups}
Sugar: 200 g. (1 cup)
Put the sugar in a saucepan with the milk to heat up and melt the sugar. • Then add the semolina and mix well until it boils. Add to bowls or molds and leave to cool, Serve with a spoonful of sour cherry or cinnamon.
//////////////////////////////////////////////
MATÉRIAUX
Semoule fine MYLOI CRETE : 130 g. (1 tasse}
Lait de chèvre entier VERO CRETE : 1 750 g. (7 tasses}
Sucre : 200 g. (1 tasse)
Mettre le sucre dans une casserole avec le lait à chauffer et faire fondre le sucre. • Ajoutez ensuite la semoule et mélangez bien jusqu'à ébullition. Ajouter dans des bols ou des moules et laisser refroidir, Servir avec une cuillerée de griotte ou de cannelle.
//////////////////////////////////////////////////////
MATERIALIEN
Feiner Grieß MYLOI CRETE: 130 g. (1 Tasse}
VERO CRETE Ziegenvollmilch: 1.750 g. (7 Tassen}
Zucker: 200 g. (1 Tasse)
Den Zucker mit der Milch in einen Topf geben, um ihn zu erhitzen und den Zucker zu schmelzen. • Dann den Grieß hinzufügen und gut mischen, bis es kocht. In Schalen oder Formen geben und abkühlen lassen. Mit einem Löffel Sauerkirsche oder Zimt servieren.
/////////////////////////////////////////////////////////
МАТЕРИАЛИ
Фин грис MYLOI CRETE: 130гр. (1 чаша}
Пълномаслено козе мляко VERO CRETE: 1750гр. (7 чаши}
Захар: 200гр. (1 чаша)
Сложете захарта в тенджера с млякото да се загрее и захарта да се разтопи. • След това добавете гриса и разбъркайте добре, докато заври. Добавя се в купички или форми и се оставя да изстине. Поднася се с лъжица вишна или канела.
////////////////////////////////////////////////////////////
MATERIALI
Semola finissima MYLOI CRETA: 130 g. (1 tazza}
VERO CRETE Latte intero di capra: 1.750 g. (7 tazze}
Zucchero: 200 g. (1 tazza)
In una casseruola mettete lo zucchero con il latte a scaldare e fate sciogliere lo zucchero. • Quindi aggiungere la semola e mescolare bene fino a quando non bolle. Aggiungere in ciotole o stampini e lasciare raffreddare, servire con un cucchiaio di amarena o cannella.
//////////////////////////////////////////////////////////
MATERIALE
Griș fin MYLOI CRETE: 130 g. (1 cană}
VERO CRETE lapte integral de capra: 1.750 g. (7 căni}
Zahar: 200 g. (1 cană)
Se pune zaharul intr-o cratita cu laptele sa se incinga si sa se topeasca zaharul. • Se adauga apoi grisul si se amesteca bine pana da in clocot. Se adaugă în boluri sau forme și se lasă la răcit, se servește cu o lingură de vișine sau scorțișoară.
///////////////////////////////////////////////////////
МАТЕРИАЛЫ
Мелкая манная крупа MYLOI CRETE: 130 г. (1 чашка}
Цельное козье молоко VERO CRETE: 1750 г. (7 чашек}
Сахар: 200 г. (1 чашка)
Поместите сахар в кастрюлю с молоком, чтобы нагреть и расплавить сахар. • Затем добавьте манную крупу и хорошо перемешайте, пока она не закипит. Разлить по тарелкам или формочкам и дать остыть. Подавать с ложкой вишни или корицы.
////////////////////////////////////////////////
MATERIAL
Fin mannagryn MYLOI CRETE: 130 g. (1 kopp}
VERO CRETE hel getmjölk: 1 750 g. (7 koppar}
Socker: 200 g. (1 kopp)
Häll sockret i en kastrull med mjölken för att värma upp och smält sockret. • Tillsätt sedan mannagryn och blanda väl tills det kokar. Lägg i skålar eller formar och låt svalna, Servera med en sked surkörsbär eller kanel.
/////////////////////////////////////////////////
MALZEMELER
İnce irmik MYLOI CRETE: 130 g. (1 fincan}
VERO CRETE tam yağlı keçi sütü: 1.750 gr. (7 bardak}
Şeker: 200 gr. (1 fincan)
Şekeri sütle birlikte bir tencereye alıp şekeri ısıtıp eritin. • Ardından irmiği ekleyin ve kaynayana kadar iyice karıştırın. Kaselere veya kalıplara ekleyin ve soğumaya bırakın, Bir kaşık vişne veya tarçın ile servis yapın.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου