Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Κρέμα με σιμιγδάλι και φρέσκο γάλα

 

για μεγέθυνση ροδάκι να ανοίξει με φακό

MATERIALS

Fine semolina MYLOI CRETE: 130 g. (1 cup}

VERO CRETE whole goat's milk: 1,750 g. (7 cups}

Sugar: 200 g. (1 cup)

Put the sugar in a saucepan with the milk to heat up and melt the sugar. • Then add the semolina and mix well until it boils. Add to bowls or molds and leave to cool, Serve with a spoonful of sour cherry or cinnamon
.


//////////////////////////////////////////////

MATÉRIAUX

Semoule fine MYLOI CRETE : 130 g. (1 tasse}

Lait de chèvre entier VERO CRETE : 1 750 g. (7 tasses}

Sucre : 200 g. (1 tasse)

Mettre le sucre dans une casserole avec le lait à chauffer et faire fondre le sucre. • Ajoutez ensuite la semoule et mélangez bien jusqu'à ébullition. Ajouter dans des bols ou des moules et laisser refroidir, Servir avec une cuillerée de griotte ou de cannelle.


//////////////////////////////////////////////////////

MATERIALIEN

Feiner Grieß MYLOI CRETE: 130 g. (1 Tasse}

VERO CRETE Ziegenvollmilch: 1.750 g. (7 Tassen}

Zucker: 200 g. (1 Tasse)

Den Zucker mit der Milch in einen Topf geben, um ihn zu erhitzen und den Zucker zu schmelzen. • Dann den Grieß hinzufügen und gut mischen, bis es kocht. In Schalen oder Formen geben und abkühlen lassen. Mit einem Löffel Sauerkirsche oder Zimt servieren.


/////////////////////////////////////////////////////////

МАТЕРИАЛИ

Фин грис MYLOI CRETE: 130гр. (1 чаша}

Пълномаслено козе мляко VERO CRETE: 1750гр. (7 чаши}

Захар: 200гр. (1 чаша)

Сложете захарта в тенджера с млякото да се загрее и захарта да се разтопи. • След това добавете гриса и разбъркайте добре, докато заври. Добавя се в купички или форми и се оставя да изстине. Поднася се с лъжица вишна или канела.


////////////////////////////////////////////////////////////

MATERIALI

Semola finissima MYLOI CRETA: 130 g. (1 tazza}

VERO CRETE Latte intero di capra: 1.750 g. (7 tazze}

Zucchero: 200 g. (1 tazza)

In una casseruola mettete lo zucchero con il latte a scaldare e fate sciogliere lo zucchero. • Quindi aggiungere la semola e mescolare bene fino a quando non bolle. Aggiungere in ciotole o stampini e lasciare raffreddare, servire con un cucchiaio di amarena o cannella.


//////////////////////////////////////////////////////////

MATERIALE

Griș fin MYLOI CRETE: 130 g. (1 cană}

VERO CRETE lapte integral de capra: 1.750 g. (7 căni}

Zahar: 200 g. (1 cană)

Se pune zaharul intr-o cratita cu laptele sa se incinga si sa se topeasca zaharul. • Se adauga apoi grisul si se amesteca bine pana da in clocot. Se adaugă în boluri sau forme și se lasă la răcit, se servește cu o lingură de vișine sau scorțișoară.


///////////////////////////////////////////////////////

МАТЕРИАЛЫ

Мелкая манная крупа MYLOI CRETE: 130 г. (1 чашка}

Цельное козье молоко VERO CRETE: 1750 г. (7 чашек}

Сахар: 200 г. (1 чашка)

Поместите сахар в кастрюлю с молоком, чтобы нагреть и расплавить сахар. • Затем добавьте манную крупу и хорошо перемешайте, пока она не закипит. Разлить по тарелкам или формочкам и дать остыть. Подавать с ложкой вишни или корицы.


////////////////////////////////////////////////

MATERIAL

Fin mannagryn MYLOI CRETE: 130 g. (1 kopp}

VERO CRETE hel getmjölk: 1 750 g. (7 koppar}

Socker: 200 g. (1 kopp)

Häll sockret i en kastrull med mjölken för att värma upp och smält sockret. • Tillsätt sedan mannagryn och blanda väl tills det kokar. Lägg i skålar eller formar och låt svalna, Servera med en sked surkörsbär eller kanel.


/////////////////////////////////////////////////

MALZEMELER

İnce irmik MYLOI CRETE: 130 g. (1 fincan}

VERO CRETE tam yağlı keçi sütü: 1.750 gr. (7 bardak}

Şeker: 200 gr. (1 fincan)

Şekeri sütle birlikte bir tencereye alıp şekeri ısıtıp eritin. • Ardından irmiği ekleyin ve kaynayana kadar iyice karıştırın. Kaselere veya kalıplara ekleyin ve soğumaya bırakın, Bir kaşık vişne veya tarçın ile servis yapın.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου