Λάδι κρεμμύδι πατάτα κολοκύθι αλατοπίπερο... σωτάρω |
Προσθέτω ντομάτα κ ντοματίνια |
Πάνω πάνω το βακαλάο με την πέτσα από κάτω κ τον μαϊντανό |
Σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα με τους χυμούς του μόνο |
Βακαλάος γιαχνί φ Μ.Κυμάκη |
Οι εικόνες δείχνουν τη διάδικασία με τη σειρά
- Κατ αρχάς ξεπαγώνω τον βακαλάο σε νερό. Μέχρι να ετοιμαστεί κάνουμε τα εξής.
- Στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι, 5 κρεμμύδια χοντροκομμένα, 1 πατάτα κομμένη στα 8 κομματια , 2 μικρά κολοκύθια κομμένα στα 6 αλάτι πιπέρι και σωτάρω για 5 λεπτά ενώ αλλάζω κ το νερό στο ψάρι που ξεπαγώνει.
- Προσθέτω στη κατσαρόλα μια ντομάτα χωρίς φλούδι χοντροκομμένη και 5-6 ντοματίνια κομμένα στα 4
- Εν τω μεταξύ το φαγητό αρχίζει να έχει ζουμί απ τα υλικά χωρίς να εχω προσθέσει νερό.
- Στη συνέχεια βάζω πάνω απ όλα τις φέτες το ψάρι που είναι έτοιμο και μαιντανό ψιλοκομμένο μισό ματσάκι χωρίς πολλά κοτσάνια. Δεν βάζουμε νερό διότι και το ψάρι θα βγάλει νερό.
- Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί για μισή ώρα περίπου . Επαναλαμβάνω χωρίς νερό. Αυτό που χρειάζεται το έχει και γίνεται πεντανόστιμο!!
Καλή επιτυχία!!! Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου